Online programok

Albertfalvi Közösségi Ház

Olvassunk esszéket és novellákat, nézzünk videókat vagy hallgassunk verseket gyerekek előadásában az AKH közösségi oldalain!

  

Blog oldalaink:

 

Újbudai Dekameron

Az oldalon a 2022-es future.world jövőutazó esszé- és novellaíró pályázatra, valamint a 2020-as Újbudai Dekameron irodalmi pályázatra beküldött írások olvashatóak.

 

Újbudai Kirakós

Az Újbudai Kirakós keretében szeretnénk, ha az újbudai emberek mutatnák be röviden a XI. kerület értékeit, az otthonuk környékén található érdekes, értékes vagy egyszerűen csak szép épületeket, utcarészleteket, köztéri alkotásokat, parkokat és tereket. Az írásokat és fotókat az akh@ujbudakozpont.hu e-mail címen várjuk!

 

Szubjektív Újbuda

A blogon a Szubjektív Újbuda pályázatra beküldött személyes történetek, visszaemlékezések olvashatók. Hiszen a XI. kerület emlékek nélkül pusztán üres utcák, terek és épületek halmaza lenne. Az emlékeket és az esetleges fotókat továbbra is – határidő nélkül – folyamatosan várjuk az akh@ujbudakozpont.hu címen, a beküldött emlékképek és történetek helyszínének és idejének megjelölésével együtt.

 

Zsolti bácsi konyhája

A blogon remek recepteket találhatunk, amelyek ezer szállal kötődnek Albertfalvához, illetve Újbudához. Küldje be ön is a kedvenc családi receptjét – lehetőség szerint fotóval illusztrálva – az akh@ujbudakozpont.hu címre, hogy mások is megismerhessék!

 


 

Facebook-csoportjaink:

 

Etele Helytörténeti Kör

A csoportban Újbuda és a XI. kerületet alkotó városrészek múltjáról osztunk meg képeket, emlékeket, dokumentumokat, linkeket.

 

Újbudai Dekameron

Irodalmi klub, ahol könyveket ajánlhatunk, új szerzőket fedezhetünk fel, megoszthatjuk saját írásainkat, s vitatkozhatunk rajtuk.

 

Zsolti bácsi konyhája

A csoport célja, hogy megosszunk egymással ételfotókat, recepteket, saját kreációkat, konyhai fortélyokat. Ötleteket és tippeket adjunk és kapjunk, hogy minél színesebb legyen az étrendünk.

 


 

Tematikus videócsatornáink:

 

KözösPont

Az Alberfalvi Közösségi Ház beszélgetős műsorai, amelyekben olyan személyeket ismerhetnek meg, akik valamilyen módon kapcsolódnak Albertfalvához vagy a közösségi ház életéhez

 

Vers mindenki.net

Szép magyar versek gyermekek és fiatalok előadásában

 


 

Közösségi oldalaink:

 

Facebook

 

Instagram

 

YouTube

 

TikTok

 

X

 

© KözPont Újbudai Kulturális Nonprofit Kft., 2023 | Minden jog fenntartva.