KÖZLEMÉNY: KORONAVÍRUS-JÁRVÁNY

Albertfalvi Közösségi Ház
2020.06.02 06:18

További intézkedésig intézményünkben szünetelnek a programok!

  

2020. 03. 17.

 

Kedves Közönségünk!

 

Mint ahogyan Önök is értesültek már róla, Magyarország Kormánya a 46/2020-as kormányrendeletben az élet- és vagyonbiztonságot veszélyeztető tömeges megbetegedést okozó humánjárvány megelőzése, illetve következményeinek elhárítása, a magyar állampolgárok egészségének és életének megóvása érdekében, többek között, megtiltotta a közművelődési intézmények látogatását.

 

Ezzel párhuzamosan Budapest Főváros XI. kerület Újbuda Polgármestere is utasítást adott ki a koronavírus-járvány elleni védekezés feladataival kapcsolatban.

 

A polgármesteri utasítás szerint, a fertőzés megelőzése érdekében, további intézkedésig az Önkormányzat és cégei által minden, a kerületi intézményekbe szervezett programot törlünk.

 

A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy a B32 Galéria és Kultúrtér, a Karinthy Szalon, az Albertfalvi Közösségi Ház, az Albertfalvi Hely- és Iskolatörténeti Gyűjtemény, a Gazdagréti Közösségi Ház, a Kelenvölgyi Közösségi Ház és Könyvtár, az Őrmezei Közösségi Ház, valamint a Kaptár Őrmezei Ifjúsági Klub összes programját töröljük, vagy későbbre halasztjuk.

  

Kollégáink továbbra is dolgoznak, így a részletekről, a programok későbbi dátumra történő átszervezéséről, a megvásárolt belépők visszaváltásáról folyamatosan tájékoztatjuk Önöket.

 

Az Albertfalvi Közösségi Ház az akh@ujbuda.hu e-mail címen, illetve a +36 70 492-5494 telefonszámon érhető el, valamint az intézmény Facebook oldalán is tájékozódhatnak.

 

Köszönjük megértésüket!

© Újbudai KözPont – Kulturális Pedagógiai és Média Kft., 2019 | Minden jog fentartva.